Přejít k hlavnímu obsahu

Team BRUTE jde do mobilních her naplno, tentokrát představuje sekci v PUBG Mobile

18. 3. 2020 | 15:50 PUBG Mobile
Je to teprve pár dní, co Team BRUTE přivítal Brawl Stars tým, který nechyběl ani na našem historicky prvním Samsung MČR Nightcupu. Kromě mistrovských aktivit u nás ale běží i dlouhodobá PUBG Mobile soutěž, a ta se právě padla do oka vedení zmíněné organizace.
Team BRUTE - PUBG Mobile
Team BRUTE - PUBG Mobile

Hlavní chloubou týmu BRUTE je profesionální CS:GO sekce, která však o minulém víkendu zažila zklamání. Mimo ni, League of Legends sestava to nedotáhla do play-off soutěže Hitpoint Masters a PUBG tým prošel před novou sezónou obměnou a jsme zvědavi, jak na tom bude. Ten ale nyní získává přímé mobilní kolegy.

Na domácí scéně zatím není příliš organizací, jež by podporovaly PUBG Mobile. Světlou výjimkou byl až dosud tým 21Phoenix, vedle kterých se BRUTE mohou stát průkopníky a začít budovat a popularizovat skutečnou scénu. Premiéru si nová mobilní sekce BRUTE zažije už dnes večer, kdy na ni spolu s dalšími desítkami týmů čeká druhé pokračování naší mLigy. Minule to na stupně vítězů nedotáhli, tak se to nyní budou snažit napravit.

Sestava PUBG Mobile sekce týmu BRUTE:

 Česká republika Milan 'NATOR' Bureš
 Česká republika Lukáš 'Luzis' Lužný
 Česká republika Tomáš 'L3XaR' Šmída
 Česká republika Pavel 'Phyrus' Zelenka
 Česká republika​​​​​​​ Dominik 'Domino' Polulich
 Česká republika​​​​​​​ Michal 'Merli' Mrlina

Zdroj: brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.