Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZSK: GuardiaN (#2) – dostane bench?

16. 1. 2020 | 19:29 Counter-Strike 2
To jsme si tak připravovali pokračování našeho TOP 10 žebříčku nejlepších CZ/SK hráčů za rok 2019, když v tom se v naší schránce místo odpovědí samotného hráče objevil report, že je ve hře jeho usazení na lavičku. Zatím není nic ani zdaleka oficiální, ale časy Ladislava 'GuardiaN' Kovácse v Natus Vincere mohou být v blízké době sečteny. Rozhovor si pro vás samozřejmě brzy připravíme!
Ladislav 'GuardiaN' Kovács
Ladislav 'GuardiaN' Kovács

Loňskou sezónu ještě GuardiaN odstartoval jako hráč FaZe, se kterými vyhrál ELEAGUE Invitational nebo BLAST Pro Series: Miami. V době, kdy po berlínském Majoru byly jeho dny sečteny, jsme vypracovali opravdu obsáhlý rozhovor, kde se slovenský hráč rozpovídal nad spoustou zajímavých témat a samotným koncem ve FaZe. Vzhledem k načasování přišla řeč samozřejmě i na přestup do Na`Vi – kompletní rozhovor najdete zde.

Poslední měsíce ale legendě slovenského Counter-Strike nevycházely dle představ, ba naopak. Po návratu do týmu okolo s1mpla si drží podprůměrný rating a jak je moderní říkat, v mnohých zápasech byl za "kotvu". Ať už jsou příčiny jeho zhoršených výkonů jakékoliv, trpělivost vedení zřejmě není nekonečná. Podle reportu insidera neLa, na základě kterého o situaci informuje i renomovaný portál HLTV.org, nebyl GuardiaN součástí posledních tréninkových jednotek. Tam jej nahradil fear z Na`Vi Junior, zatímco s1mple převzal roli hlavního snipera. Fear sice není novým pátým hráčem, ale spíše jde o dočasné řešení při rozmýšlení nad budoucností.

Jedno je však jasné. Něco se v táboře Natus Vincere opravdu děje a následující dny zřejmě budou bouřlivé. Ať už to ale s GuardiaNem dopadne jakkoliv, tak mu nepřejeme nic jiného, než aby opět dokázal najít sám sebe – ať už to bude v Na`Vi nebo někde jinde. Současně ale doufáme, že 28 let ještě není čas na hráčský důchod.

Ladislav 'GuardiaN' Kovács
Zdroj: hltv.org
Štítky: TOP10 2019, GuardiaN
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.