Přejít k hlavnímu obsahu

Už dnes odpoledne proběhne Patriot Community Cup #12, kde jsou hlavní cenou 5x herní sluchátka VIPER V361

12. 10. 2019 | 03:29 Rainbow Six: Siege
V rámci světa Rainbow Six: Siege za sebou máme ligu, řadu turnajů a dokonce i velkolepou LAN akci. To by byla škoda na tohle nenavazovat i nadále, ne? Proto se již v říjnu vracíme s podporou Community Cupů, kde tentokrát bude možnost si zabojovat i o věcné ceny od Patriotu.
Patriot Community Cup #12
Patriot Community Cup #12

Komunita hry Rainbow Six: Siege se nedá příliš přirovnat k žádné jiné, ale kdykoliv bylo potřeba, tak se semkla a turnaje dokázala plnit. To vždy ukázalo, že zájem o pořádání turnajů tu existuje, což potvrzuje také premiérové zařazení mezi oficiální tituly Mistrovství Slovenska. Po tříměsíční pauze od PLAYzone Challenge jsme se tedy k Siege rozhodli vrátit i my a u Community Cupu s pořadovým číslem 12 přineseme i věcné ceny.

Turnaj samotný se uskuteční v sobotu 12. října od 14:00, přičemž registrace jsou spuštěny již od 28. září. Formát je navržený pro 16 účastnících se týmů, tak doufáme, že již úvodní skupinovou fázi zcela dokážeme společnými silami naplnit. Nejlepší osmička poté postupují do Single Elimination play-off, které vyvrcholí BO3 finálovým zápasem o pětici herních sluchátek Patriot Viper V361, které věnoval partner tohoto turnaje.

Patriot Viper V361
Štítky: Patriot VIPER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.