Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s WD: Najděte si u nás na webu nový disk!

Máme tu další ze série hledacích soutěží, tentokrát uspořádanou ve spolupráci s předním výrobcem pevných disků Western Digital, který nedávno na trh uvedl svou novou řadu s označením Red.UPDATE2: Víťazom sa stáva Richard "K.R.T.E.K." Husanica, gratulujeme.
Výchozí obrázek

Máme tu další ze série hledacích soutěží, tentokrát uspořádanou ve spolupráci s předním výrobcem pevných disků Western Digital, který nedávno na trh uvedl svou novou řadu s označením Red.

UPDATE2: Víťazom sa stáva Richard "K.R.T.E.K." Husanica, gratulujeme.

UPDATE: Predlžujeme súťaž, kvôli výpadku webu až do 27.10.2013 20:00 a zároveň vám dáme malý tip, že jeden disk sa nachádza tu http://www.playzone.cz/clanky/usporadejte-si-u-nas-vlastni-turnaj-ci-soutez :)

Princip soutěže je velice jednoduchý a od posledního konání se nijak nezměnil. Do 13.10. 12:00 se vám při prohlížení našeho webu budou zobrazovat loga WD Red a když jich do tohoto data stihnete nasbírat všech deset, budete zařazeni do slosování o vysokokapacitní pevný disk WD Red (4TB).

Takto vypadá logo, které máte hledat.

Při prohlížení webu nezapomeňte být přihlášeni ke svému profilu; v opačném případě vás nebudeme schopni zařadit do slosování. Cílem je posbírat všech deset log, a to pouhým kliknutím na ně, když se vám na stránce zobrazí.

Pevný disk WD RED WD40EFRX

Pevné disky Western Digital se vyznačují vysokou kvalitou a životností. Řada RED je primárně určena pro náročné použití v NAS systémech. WD40EFRX je mimořádně výkonný vysokokapacitní disk s kapacitou 4 TB. Snadno si tak uložíte nepřeberné množství dat a aplikací, např. hudbu, filmové záznamy či fotografie. Disk je vybaven vyrovnávací pamětí o velikosti 64 MB a opatřen rychlým rozhraním SATA III (6 Gb/s).

Řada WD RED

Disky nabízí extrémně tichý provoz, sníženou spotřebu energie až o 38% oproti běžným pevným diskům a vyšší střední dobu mezi chybami (MTBF) až o 35% oproti desktopovým diskům. Pro výrazně nižší spotřebu energie a spolehlivý výkon jsou disky WD RED vybaveny algoritmem IntelliPower pro pečlivé vyladění rovnováhy otáček, přenosové rychlosti a ukládání do mezipaměti.