Přejít k hlavnímu obsahu

HAL3000 MČR sestavy míří na slovenský trh

Oblíbené HAL3000 MČR sestavy míří na slovenský trh Praha, ČR – 12. listopadu 2013 – PLAYzone, pořadatel oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, dnes oznámil, že oblíbené a kritiky pozitivně hodnocené HAL3000 MČR sestavy míří také na slovenský trh, kde jejich exkluzivním prodejcem bude e-shop realshop.sk.
Výchozí obrázek

Oblíbené HAL3000 MČR sestavy míří na slovenský trh

Praha, ČR – 12. listopadu 2013 – PLAYzone, pořadatel oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, dnes oznámil, že oblíbené a kritiky pozitivně hodnocené HAL3000 MČR sestavy míří také na slovenský trh, kde jejich exkluzivním prodejcem bude e-shop realshop.sk.

Herní sestavy HAL3000 MČR, které se momentálně nacházejí ve své 4. generaci a velice dobře vyšly z recenzí například jak na serveru PCTuning.cz, tak i na tech.ihned.cz, koncem měsíce zamíří i na slovenské trh. Zatímco v České republice je jejich výhradním prodejcem CZC.cz, na Slovensku budou k dostání v obchodě realshop.sk, a to ve všech svých nejnovějších provedeních.

Konkrétně je pak řeč o níže sestavách, které jsou osazeny tím nejlepším hardwarem od společností Intel, GIGABYTE, NVIDIA či Western Digital:

 

 

Sestavy se pohybují v rozumné cenové dostupnosti (759€ až 1379€ včetně DPH) a kromě samotného PC navíc obdržíte soubor nejnovějších her, které si můžete vychutnat na maximální detaily, nebo kupon na další nákup.

Pokud si tyto sestavy, na kterých se odehrálo nedávné MČR 2013 v pražských Letňanech a jež si odnesli všichni aktuální mistři počítačových her, chcete otestovat ještě před zakoupením, máte jedinečnou možnost. Na slovenské půdě budou poprvé k vidění už 22. a 23. listopadu na výstavě NEXTGEN EXPO v Bratislavě.

O realshop.sk

Realshop je jednou z najstarších a najstabilnejších značiek medzi elektronickými obchodmi na slovensku. Bol založený v roku 1997 jednou z najúspešnejších IT spoločností na slovensku Gratex International.

Tento virtuálny hypermarket firmy Gratex International, a. s., si kladie za cieľ uspokojiť najrozmanitejšie potreby klientov v oblasti informačných technológií a ponúknuť im široký výber softvéru a hardvéru a tiež rôzne zaujímavé služby.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.

Štítky: MČR