Přejít k hlavnímu obsahu

Neuvěřitelné štěstí! Fanoušek otevíral během finále IEM Cologne bednu, aréna šílela

19. 7. 2022 | 16:40 Counter-Strike 2 Zajímavost
Asi jen málokdo někdy otevřel z CS:GO bedny něco lepšího než fialový nebo růžový skin. Jeden fanoušek Counter-Striku však vytočil rovnou červený kousek a svoji radost navíc mohl sdílet s tisíci lidmi okolo něho. Parádní skin totiž získal během finále IEM Cologne, přímo v katedrále CS:GO.
IEM Cologne
IEM Cologne
Zdroj: ESL | Helena Kristiansson (s povolením)

Sedmihodinové finále IEM Cologne 2022 mezi FaZe a NAVI bylo plné skvělých a napínavých momentů. Po pětimapové přetahovačce ale mohl vyhrát jen jeden. A byli to FaZe, kteří tak do letní pauzy vstupují s neoddiskutovatelnou pozicí nejlepšího týmu světa. Celou bitvu sledoval i historický počet diváků.

Ještě před startem špílu, tedy někdy před čtvrtou hodinou odpolední, byla Lanxess Aréna svědkem další neuvěřitelné scény.

Zatímco lidé doma za obrazovkami sledovali analyst desk, diváci v aréně se bavili záběry ostatních fanoušků v hale, mezi nimiž byl i Ježíš.

To nejlepší ale přišlo ve chvíli, kdy kamera ukázala na fanouška, jenž v ruce držel notebook se zapnutým Counter-Strikem a byl připraven otevřít bedničku. Netrvalo dlouho a skiny už se točily.

Jak to dopadlo, asi všichni tuší. Autentické video pořízené kousek od obrazovky je geniální a ukazuje nejen upřímnou radost onoho šťastlivce, ale i celou šílející arénu. Lepší předkrm finále si diváci přímo na místě nemohli přát.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.