Přejít k hlavnímu obsahu

Rus živě vysílal zapnutý plynový hořák na Twitchi, aby se vysmál Evropě. Twitch ho zakázal

2. 10. 2022 | 17:44 Lifestyle
Vtipy o plynu a jeho ceně teď frčí nejen u nás. V Rusku ale mají naprosto jiný přístup. Z ceny plynu v Evropě si dělají legraci. Pustit všechny hořáky s plynem na měsíc v kuse je stojí stejně jako půl litru Plzně. Na Twitchi tak tuhle zábavu vysílají živě.
Živé vysílání uživatele russiangas1
Živé vysílání uživatele russiangas1
Zdroj: Twitch.tv

Že se na Twitchi streamuje kdeco, to už moc dobře víme. Občas se tvůrci připletou i s kamerou do potyček, jako Dankol83, který zaznamenal střelbu v italských ulicích v přímém přenosu. Diváci se ale dají získat třeba i stíráním losů na kameru, streamerka kimmikka si zase před kamerou dopřála sexuálních hrátek, prozradil ji odraz v okně. To kjanecaron se povedlo rovnou si během živého vysílání podpálit kuchyň

Uživatel russiangas1 na vše šel úplně jinak. Rozhodl se vyjádřit podporu ruské politice, a to velmi zvláštním způsobem. Jednoduše položil kameru před čtyři plně otevřené plynové hořáky na sporáku. Sledovaly ho při tom stovky lidí. Sám streamer během vysílání neřekl ani slovo. Nebylo to totiž potřeba, zpráva divákům byla jasná. V Rusku mají plynu tolik, že s ním mohou bezstarostně plýtvat. 

Stream uživatele russiangas1
Stream uživatele russiangas1
Foto: Twitch.tv

Zatímco běžný Evropan se aktuálně dobře rozmýšlí, než si otočí topením na pětku, v Rusku nic takového řešit nemusí. A právě to chtěl streamer demonstrovat. Před kameru si postavil fotku ruského prezidenta a hodiny, aby ho nemohl nikdo podezřívat z předtočení záznamu. Nesměl chybět ani teploměr, ukazující teplotu sporáku. Celý tento „projekt“ ho prý přitom stojí jen necelých 50 korun měsíčně, tedy zhruba stejně, jako půl litru Plzně. 

Sám Twitch po pár dnech tento stream nadobro zakázal, ačkoliv proti pravidlům se zřejmě neprohřešil. Okamžitě se ale objevilo plno napodobitelů, kteří podobný kontent zkouší vysílat také. 

Zdroj: Idnes.cz
Štítky: Rusko, Twitch, stream