Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE postupují v Malta Vibes a mají tisícovku dolarů v kapse. Dalším soupeřem jim budou MAD Lions

4. 12. 2021 | 13:41 Counter-Strike 2 Reportáž
Domácí týmy vystrkují růžky na evropské scéně čím dál tím častěji, sledovat všechna vystoupení začíná být docela oříšek. Tentokrát tu ale pro vás máme čtvrté pokračování Malta Vibes Knockout Series, kde se nenacházejí SINNERS, ale i přesto zde máme dvojité zastoupení.
Malta Vibes
Malta Vibes
Zdroj: Eden Esports

Od začátku roku jsme si zvykli, že SINNERS jsou schopní hrát i několik mezinárodních turnajů současně. Poslední dobou ale začali díky dlouhodobému postavení v HLTV žebříčku dostávat pozvánky přímo do závěrečných částí menších turnajů, takže už je nevídáme tak často, jako tomu bylo po většinu roku. Nástupce ale hříšníci mají více než znamenité. ENTERPRISE už nakoukli do TOP 40 světového žebříčku a daleko od nejlepší padesátky není ani eSuba a Dynamo Eclot. Díky tomu se tak i tento další trojlístek čím dál častěji ukazuje světu.

ENTERPRISE dnes čekají na další zápas regionální části Elisa Invitational Winter, kde dokonce patří mezi nejvýše nasazené týmy, vedle toho ale má za sebou důležité klání v jiném turnaji. Malta Vibes Knockout Series znají EP moc dobře z minulého vydání, kde si po dvou výhrách odnesli tisícovku dolarů, tentokrát by tento úspěch ještě rádi pozvedli a došli ještě dále. První krok na této cestě se jim vydařil, včera večer se totiž postavili EC Brugge. Na serveru zářili David 'forsyy' Bílý i Erik 'The eLiVe' Sith a celkově z toho byla postupová výhra 2:1. Jejich dalším soupeřem bude dnes od 16:00 první jmenovaný z dvojice SAW Youngsters vs. Ambush Esport.

Dnes do stejného turnaje vykročili také hráči Dynama Eclot. Ti mají za sebou hezké tažení turnajem Pinnacle Fall Series, kde ve dvou fázích urvali pět výher z devíti zápasů. Další “W” si na své konto připsali právě v Malta Vibes Knockout Series #4, kde se dnes hned po ránu utkali proti dánské sestavě Tricked Esport. Dobrou formu z MČR potvrdili Vojtěch 'Valencio' Mydlář a Vít 'nbqq' Pohlot, kteří se největší měrou podíleli na vítězství 2:0. V dalším kole na ně již čeká soupeř podobné kvality, jako jsou DNE, ruská sestava INDE IRAE, který vyzvou od 10:00. Pro detailní statistiky a termín konání dalšího zápasu, stejně jako u ENTERPRISE, sledujte náš Zápasovník.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.