Přejít k hlavnímu obsahu

Oba zápasy 1. Tipsport COOL ligy přinesly prodloužení, dělba bodů ale nakonec neproběhla

27. 4. 2021 | 18:17 Counter-Strike 2
Na čele tabulky 1. Tipsport COOL ligy je tým Entropiq, který ale v akci dnes neuvidíme. Další hladoví rivalové tak mají o motivaci postaráno. Šanci dostat se do čela mají ENTERPRISE, kteří vyzvou eEriness MARVO, jenž jsou poháněni minulou výhrou nad Sampi.Tipsport. Právě tento celek naopak bude chtít zaváhání odčinit, eSuba však ví, jak na ně. Zvítězí někdo za tři body?
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
eSuba vs. Sampi.Tipsport
NIO  Česká republika
blogg1s  Slovensko
luko  Slovensko
jaro  Česká republika
twist  Česká republika

16:9
19:15

 Česká republika Pechyn
 Česká republika kinzo
 Slovensko queztone
 Česká republika nbqq
 Česká republika beryP

eSuba nedávno porazila Sampi.Tipsport v REPUBLEAGUE a v Sazka eLEAGUE s nimi remizovala, recept tedy benq1ho svěřenci znají. Tohle tvrzení se přesně prokázalo hned na první mapě, Vertigo si totiž zvolili hráči Sampi, ale průběh tomu nenapovídal. Úvodní T stranu sice Kinzo a spol. vyhráli 8:7, za obranu ale přidali jediný bod a navázali na trápení z minulého kola. Na následném Overpassu se na něj pokusili zapomenout a byli vyrovnaným soupeřem po více než jednu stranu. Po dotažení mapy do prodloužení však v něm nezískali jediný bod a podruhé v řadě tedy vycházejí naprázdno. eSuba se naopak může radovat z prvního tříbodového vítězství.

eEriness MARVO vs. ENTERPRISE esports
replay  Česká republika
heikkoL  Slovensko
Feki  Slovensko
Fizarezi  Česká republika
Valencio  Česká republika

2:16
16:19

 Česká republika forsyy
 Slovensko lucasp
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika Levi
 Česká republika manguss

Jeden z outsiderů soutěže minulý týden získal neskutečnou vzpruhu, když zazářil proti Sampi.Tipsport. Na eEriness MARVO však čekal další těžký oponent, ENTERPRISE bojovali o posun do čela soutěže. I díky tomu měl začátek série neskutečné tempo, kterému eEriness nestačili. EP získávali bod po bodu a nenechali soupeře se chytit, skóre 16:2 na Mirage hovoří za vše. Také zde byl druhou mapou Overpass, na němž se vše srovnalo. Nebo možná dokonce otočilo, protože eEriness se dostali do vedení 13:6 a následně 15:9. ENTERPRISE vše ale dostali do prodloužení, kde už nezaváhali a s mírným zakopnutím splnili cíl. 1. Tipsport COOL liga má nového lídra!

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.