Přejít k hlavnímu obsahu

Úterní program 1. Tipsport COOL ligy nabídne možný souboj o výhru základní části

11. 5. 2021 | 08:30 Counter-Strike 2
Po osmém hracím dni už máme jisté tři účastníky play-off, i oni však stále mají o co hrát, ve hře je totiž důležitý seeding pro semifinále. Tohle úterý díky tomu nabídne zatím možná vůbec největší šlágr, protože se proti sobě postaví dva dosud nejlepší týmy základní části. A totéž se odehraje také v kontextu opačného pólu tabulky.
Entropiq vs. ENTERPRISE
Entropiq vs. ENTERPRISE
Zdroj: grafika PLAYzone
ENTERPRISE esports vs. Entropiq Prague
2.16 – Kurzy na výhru – 1.60
forsyy  Česká republika
lucasp  Slovensko
The eLiVe  Slovensko
Levi  Česká republika
manguss  Česká republika

17:00

Vsaďte si

 Česká republika leckr
 Česká republika AJTT
 Česká republika capseN
 Česká republika HONES
 Česká republika MoriiSko

Statistiky týmu Entropiq Prague hovoří jasně. 5 zápasů, 10 vyhraných map a žádná prohraná. Devátý hrací den ale bude velkou zkouškou, protože se postaví proti aktuálně druhému nejlepšímu týmu ligy. ENTERPRISE esports na začátku soutěže ztratili zápas se Sampi.Tipsport, do kterého vstoupili vyhranou mapou 16:0, ale od té doby jsou také bezchybní – ačkoliv se v posledních dvou zápasech dostali do prodloužení proti papírově slabším týmům. Současně už ale nedávno v Sazka eLEAGUE dokázali favorizovanějšímu týmu sebrat mapu, takže by mělo jít o jeden z největších šlágrů základní části a hlavně o velkou bitvu. Důležité bude také rozpoložení hráčů Entropiq Prague poté, co jejich organizace naverbovala ruskou sekci a z nich se stalo Béčko. Motivace tu bude klíčová.

DEFEATERS vs. Dark Tigers
2.75 – Kurzy na výhru – 1.38
Rutk0  Slovensko
Abdel  Slovensko
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
shrubyy  Česká republika

20:00

Vsaďte si

 Slovensko ZEDc
 Slovensko system
 Slovensko fino
 Slovensko outex
 Česká republika Aralio

Co může následovat po duelu prvního s druhým než souboj posledního s předposledním. DEFEATERS i Dark Tigers jsou ale i přes tohle aktuální umístění stále ve hře o play-off, zisk bodů je však v tomhle případě naprosto nevyhnutelný. Ač se to tedy nemusí na první pohled zdát, tak i tady se může odehrát tuhá řežba. Dark Tigersdokázali hrát vyrovnaně s většinou týmů, v nárůst bodového konta to však dokázali proměnit pouze dvakrát, proto jsou možná překvapivě až na 7. místě tabulky. Do karet jim navíc nehraje ani to, že v posledním kole vyzvou v dobré formě hrající eSubu – pokud se však chtějí pokusit o zázrak, tohle by zvládnout měli. DEFEATERS oproti tomu mohou hlavně překvapit, jejich hra nevypadá tak energicky, ale nikdy neříkej nikdy, dokud je postup stále ve hře.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.