Přejít k hlavnímu obsahu

Začátek nové éry! Co čeká na vítěze historicky prvního Samsung MČR ve Wild Riftu

27. 11. 2021 | 16:15 Wild Rift
První ročník Samsung MČR ve Wild Riftu ukazuje potenciál, jaký tato hra má. Nejlepší domácí týmy se během tohoto víkendu utkají o naprosto unikátní trofej, která při své premiéře nemá obdoby a stejně tak zajímavý je i samotný prize pool. Na stole je díky přispění od samotných Riot Games neskutečných 150 000 Kč, které si mezi sebe rozdělí osm celků v čele s favority eSuba a Entropiq.
Trofej pro vítěze Samsung MČR ve Wild Rift
Trofej pro vítěze Samsung MČR ve Wild Rift
Zdroj: PLAYzone

Je to tady, začíná Samsung MČR ve Wild Riftu. Kromě předem oznámeného prize poolu nyní můžeme hrdě představit trofej pro vítěze. Jedná se o naprostý unikát, který se výrazně liší od tradičních kousků z MČR. Během prvního roku, co tady Wild Rift u nás máme, bychom ani nemohli chtít nic jiného. Pro celou scénu okolo esportu v mobilních hrách se jedná o velký krok dopředu a skvělou vyhlídku na budoucnost.

Trofej pro vítěze Samsung MČR ve Wild Riftu
Trofej pro vítěze Samsung MČR ve Wild Riftu
Foto: PLAYzone

Pokud jste náhodou nezaznamenali prize pool, o jaký si na Samsung MČR v mobilních hrách zahrajeme, tak jedná se o 150 000 Kč, které se rozdělí mezi všech osm zúčastněných týmů. Za takovou nádhernou částku musíme poděkovat hlavně Riot Games, kteří odvádí s Wild Riftem naprosto famózní práci a doufáme, že v budoucnosti dokáže vyrůst do stejné velikosti, jako jeho počítačová verze, League of Legends.

  • 1. místo - 70 000 Kč
  • 2. místo - 30 000 Kč
  • 3. místo - 20 000 Kč
  • 4. místo - 10 000 Kč
  • 5. - 8. místo - 5 000 Kč

Před začátkem turnaje byli favority jednoznačně hráči týmu eSuba, ovšem už v prvním zápase na streamu si nezvládli poradit s celkem BloodyDevils a nyní je čeká těžká cesta losers bracketem. Druhým nejlepším týmem na turnaji je podle predikcí Entropiq, který rovněž na začátek turnaje zaváhal a čekají na rozhodující zápas skupiny B o postup do play-off.

Štítky: MČR mobile
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.