Přejít k hlavnímu obsahu

Bývalý parťák Shrouda a jeden z pěti amerických šampionů CS:GO Majoru doplňuje soupisku T1

4. 6. 2020 | 15:34 VALORANT
Tomu říkáme úlovek! T1 byli 9. března vůbec první organizací, která podepsala profesionálního hráče pro novou hru Valorant, ačkoliv ještě neběžela ani uzavřená beta, a po necelých třech měsících je našlapaná americká sestava vůbec kompletní. Kdo se tedy stal pátým členem základní pětice?
Skadoodle
Skadoodle

T1 se ještě pod názvem SKT T1 nejvíce proslavili ve světě League of Legends, dnes již ale mají ve svých řadách celou řadou sestav a neomezují se ani na jihokorejskou scénu, jak tomu bylo v minulosti. Prvním úlovkem byl v první polovině března americký hráč Braxton 'swag' Pierce, věčný talent severoamerické CS:GO, který ale kvůli zapletení do matchfixingu v mladém věku nemohl naplno rozvinout svoji kariéru. Jeho spoluhráčem v tehdejším celku iBUYPOWER byl i Keven 'AZK' Larivière, který se stal druhým hráčem T1. Také ve třetím případě korejská organizace podepsala bývalého CS:GO hráče, konkrétně Austina 'crashies' Robertse, který ale takovou slávu dříve nezažil a půjde tedy o jeho šanci prorazit. Trend angažování bývalých CSkařů pokračoval i nadále, a to podpisem Victora 'food' Wonga a vysoce zkušeného kouče Daniela 'fRoD' Montanera. Poté se ale čekalo.

T1 jsme dosud ani v mixované sestavě na žádném turnaji neviděli, po oficiálním vydání se to ale již brzy změní – šestičlenné složení je totiž konečně kompletní! Po necelých třech měsících od akvizice prvního hráče uzavírá základní pětici legenda americké CS:GO scény a bývalý parťák slavného streamera Shrouda, Tyler 'Skadoodle' Latham. Ten podobně jako jeho někdejší spoluhráč a dnes úspěšný streamer po konci aktivní kariéry zkoušel různé FPS hry a v každé se prezentoval takřka okamžitou adaptací a výjimečným skillem. Není tedy překvapením, že jej pohltil také nový titul od Riot Games, který ale kromě toho v něm probudil opět velkou touho soutěžit i na kompetitivní úrovni, nikoliv pouze na té rekreační streamerské. Člen jediné sestavy severoamerických šampionů CS:GO Majoru z Cloud9 se tak po roce vrací na pole esportu a my se nemůžeme dočkat jeho prvního zápasu!

Celá sestava T1 vypadá takto:

 Spojené státy americké Braxton 'swag' Pierce
 Kanada Keven 'AZK' Larivière
 Spojené státy americké Austin 'crashies' Roberts
 Spojené státy americké Victor 'food' Wong
 Spojené státy americké Tyler 'Skadoodle' Latham

 Spojené státy americké Daniel 'fRoD' Montaner – trenér

Štítky: T1, Skadoodle
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.