Přejít k hlavnímu obsahu

MICHU posiluje Evil Geniuses a nahrazuje oblíbence tarika

16. 4. 2021 | 12:20 Counter-Strike 2
Před nedávnem se spekulovalo o tom, že by MICHU měl uzavřít pětici týmu OG, se kterou se naposledy rozloučil ISSAA. Z toho ale sešlo a OG se rozhodli dát prostor talentovanému mladíkovi jménem flameZ. Netrvalo dlouho a MICHU si našel jiné angažmá. Jeho nový domovem se stává organizace Evil Geniuses.
MICHU
MICHU
Zdroj: HLTV.org

UPDATE: Spekulace byly potvrzeny a na lavičku míří již zmiňovaný tarik, jehož individuální výkony byly v poslední době často terčem kritiky. „Naše týmové výsledky byly nevýrazné a vedly k tomu, že jsem se sám posadil na lavičku" uvedl americký veterán na svém Twitteru. „Beze všeho si myslím, že jsem hrál dobře v těchto těžkých časech, ale věřím tomu, že i s touto novou sestavou by problémy stále přetrvávaly. Měl jsem jiný pohled na řešení problémů, které jsme měli, ale můj tým se mnou nesouhlasil." Tarik se tak s týmem loučí po více než dvou letech, ovšem za tu dobu si dokázal připsat pár cenných trofejí. Mezi ty nejcennější se určitě řadí StarSeries i-League Season 8 a ESL One New York 2019, kde si ve finále dokázali poradit s Astralis. Nyní se tarik chystá streamovat a vytvářet internetový obsah, než se rozhodne jakým směrem se ve své kariéře vydá.


Není to ani měsíc, co se spekulovalo o tom, že pátým hráčem týmu OG se stane Michał "MICHU" Müller, jehož poslední angažmá v Envy skončilo v únoru tohoto roku. OG se totiž v rychlém sledu událostí ocitli pouze ve třech hráčích, a proto zvažovali své možnosti. První akvizicí byl Nikolaj "niko" Kristensen a celou soupisku nakonec uzavřel mladý izraelský talent Shahar "flameZ" Shushan, kterého vykoupili z Endpoint.

Netrvalo dlouho a MICHU si našel jiné působiště. Jeho služby si totiž vyžádali Evil Geniuses, kteří momentálně zažívají velmi strmý pád. Dle spekulací by měl tento polský střelec v týmu nahradit vítěze ELEAGUE Majoru 2018 Tarika "tarik" Celika, jehož individuální počínání už delší dobu není uspokojivé. Tato zpráva ovšem ještě nebyla oficiálně potvrzena, jde tak spíše o odhad. Pro EG se jedná o druhou změnu od začátku nového roku, kdy byl do základní sestavy povolán americký mladíček Owen "oBo" Schlatter, který zaujmul místo po Ethanovi "Ethan" Arnoldovi. Ani po této změně však géniové nezažívají úspěšnější období.

Někdejší velký polský talent MICHU se do akce dostane již 19. dubna v rámci turnaje FunSpark ULTI 2020 Europe Final, kde změří svoje síly s týmy jako Virtus.pro, BIG, Complexity nebo třeba Heroic, coby čerstvými vítězi ESL Pro League 13. Právě EG by pro něj mohly být týmem, kde se konečně ukáže v plné síle.

Obměněná sestava Evil Geniuses vypadá následovně:

 Spojené státy americké Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
 Bulharsko Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov
 Kanada Peter "⁠stanislaw⁠" Jarguz
 Spojené státy americké Owen "⁠oBo⁠" Schlatter
 Polsko Michał "⁠MICHU⁠" Müller

 Brazílie Wilton "⁠zews⁠" Prado – trenér

Zdroj: HLTV.org
Štítky: MICHU, Evil Geniuses
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.