Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotní Midseason boje jsou za námi, známe čtveřici postupujících

2. 7. 2022 | 17:29 Brawl Stars MČR mobile
MČR je zase o krok blíž. Dveře Midseasonu jsou otevřeny a hráči mají za sebou skupinovou fázi herního víkendového turnaje. Pozvání versus kvalifikovaní, matadoři versus nováčci na scéně. Kdo z nich získá své právoplatné místo na grand finále samotného MČR?
Midseason
Midseason
Zdroj: PLAYzone

Midseason je tady! Dostat se do turnaje, který značí polovinu letošní MČR sezóny, stejně jako unikátní možnost zajistit si přímou vstupenku na MČR, bylo možné hned dvěma způsoby. Dkrze kvalifikaci či pozvánku na základě získaného počtu bodů. První čtyřka do turnaje zamířila skrze pozvánku, z kvalifikace pak vzešla druhá čtveřice.

Turnajem vás doprovází komentátoři ve složení Ondřej „Skeri“ Škeřík, Richard „Richie“ Jarošík a Petr „Byrty“ Byrtus. Jak šance jednotlivých týmů vidí naše komentátorské trio, si můžete přečíst v našem předešlém článku

Midseason se odehrává živě přímo ve Vodafone PLAYzone Areně. Zde můžete fandit hráčům, sledovat komentátory přímo za pultem či oprášit vlastní herní skill a využít některého z desítek vyžití na počítačích, herních konzolích, VR či závodním simulátoru. Náš přenos samozřejmě kromě Arény pojede klasicky na Twitch kanálu PLAYzone. Ten vám kromě živého přenosu nabídne i možnost výhry za sledování vysílání. Postupem času totiž dostáváte naši vlastní měnu – Huhýky! Ty pak následně můžete vyměnit za spousty zajímavých cen, od vychytávek pro Twitch až po hmotné ceny či zážitky.


První skupinu naprosto dle očekávání i predikcí komentátorů ovládli Sampi.Tipsport. Ve skupině B pak aktuální mistři ČR dokázali, že titul jim náleží právem. Jednotlivé zápasy skupiny A naleznete v samostatné coverage, to samé pak platí i pro skupinu B.

Partneři MČR
Partneři MČR
Zdroj: PLAYzone
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.