Přejít k hlavnímu obsahu

VELKÝ PŘEHLED: Co všechno přinesly 10. narozeniny League of Legends?

League of Legends má za sebou už deset let a nejoblíbenější online hra světa to oslavila se vší parádou! Vývojáři Riot Games oznámili pět nových her, rozšíření na další platformy, animovaný seriál a velká aktualizace. Je toho vážně fůra a proto je tu tento přehled, který vás snadno navede ke všem žhavým informacím. 
League of Legends 10. narozeniny
League of Legends 10. narozeniny

Nové hry

Z vývojářů League of Legends si mnozí dlouhou dobu utahovali, protože společnost vyvinula jen jedinou hru a písmeno "s" v názvu Riot Games tak nedávalo moc smysl. Letos však přišel herní mód Teamfight Tactics a chystají se další plnohodnotné tituly. Tím nejbližším by měla být karetní hra Legends of Runeterra, která bude chtít konkurovat Hearthstonu. S příchodem nové sezony by měl vyjít také simulátor LoL Esports Manager ve kterém budete moc vést vlastní League of Legends tým. 

    Legends of Runeterra

    Dále se plánuje FPS hra s pracovním názvem Project A. Zdá se, že by měl konkurovat oblíbeným esport titulům CS:GO a Overwatch, ale Riot Games se netají ani dalšími dvěma projekty. Prvním z nich by měla být vyvíjená fighting hra s pracovním názvem Project L a MMO titul vznikající pod jménem Project F. Nové hry by měly vznikat s motivy oblíbeného světa Runeterra, odkud pochází veškteré postavy v League of Legends.

    Herní novinky ze studia Riot Games

    10. narozeniny

    Rozšíření na mobilní zařízení a konzole

    Riot Games se chystají gameplay League of Legends, Teamfight Tactics a připravované hry Legends of Runeterra přenést i na mobilní zařízení. Nová upravená verze League of Legends: Wild Rift přejde i na konzole - konkrétně na Nintendo Switch, PS4 a Xbox.

     

    10. narozeniny LOL

    Velké změny v LOL a TFT

    Mezisezóna se blíží a proto byly oznámeny další revoluční změny. Pro 10. sezónu budou těmi největšími změnami nové úkryty a bushe na mapě, která se bude výrazně proměňovat spolu s novým systémem draků. V TFT se oznámil druhý set, ve kterém bude přidán velký počet nových šampionů, class a origins. V nadcházející sezóně se bude hra měnit dle sezónních setů, jejichž detaily budou údajně brzy vysvětleny. Do League of Legends přichází první marksman support. Jde o šampionku Sennu,  Lucianovu ženu, kterou Thresh uvěznil ve své lucerně.

    Animovaný seriál

    Menší kinematografické pokusy jsme mohli u Riot Games a jejich vlajkové lodě League of Legends registrovat už několik let. Až nyní však herní studio přichází s vlastním seriálem s názvem Arcane

    MČR LOL