Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž s NVIDIA: Natoč ingame video a vyhraj MČR sestavu!

Finále Mistrovství ČR v počítačových hrách 2013 se blíží a aby se tento vrchol herní sezóny ještě více vyhypoval, připravilo si pro vás PLAYzone ve spolupráci s NVIDIA soutěž NVIDIA Playshot o fakt dost nabušený ceny. Posuďte sami...
Výchozí obrázek

Finále Mistrovství ČR v počítačových hrách 2013 se blíží a aby se tento vrchol herní sezóny ještě více vyhypoval, připravilo si pro vás PLAYzone ve spolupráci s NVIDIA soutěž NVIDIA Playshot o fakt dost nabušený ceny. Posuďte sami... Za stříbro nebo bronz karty GeForce GTX 770 a GeForce GTX 760 a když vybojujete zlato, čeká na vás celá sestava HAL3000 MČR Pro! A co teda udělat, abyste vyhráli?

Jděte na web http://playshot.cz/, kde si stáhnete utilitku NVIDIA Experience, s kterou natočíte co nejcoolovější ingame video - výběr je čistě na vás - to nám nejpozději do 6. října pošlete skrze jednoduchý formulář přímo na stránce a fanoušci na Facebooku NVIDIA ČR rozhodnou o tom, jestli si zasloužíte postoupit do dalšího kola nebo-li mezi nejlepší osmičku soutěžících.

V dalším bodě odborná porota ze zvolené osmičky vybere pouze TOP3 nejlepší kousky, které postoupí na samotné finále MČR 2013, jež se odehraje na veletrhu FOR GAMES (více tady). A pak už je to jednoduchý... Na pódiu MČR se odvysílají všechny tři finálová videa a následně se předají všechny ceny včetně neskutečně našlapaný sestavy HAL3000 MČR Pro, kterou si společně s ostatníma můžete zakoupit na CZC.cz.

Takže ještě jednou: stáhnout NVIDIA Experience, zapnout hru, natočit z ní co nejlepší moment, odeslat ho na http://playshot.cz/ a pak už se jen modlit, ať jde právě o ten výherní kousek!

Hodně štěstí!